Frakt

Ja, vi skickar över hela världen. Fraktkostnader tillkommer och läggs till i kassan. Vi kör rabatter och kampanjer hela året, så håll utkik efter exklusiva erbjudanden.

Det beror på var du är och om varan finns på lager.

Beställningar som behandlas inom Sverige kommer att ta 1-3 arbetsdagar att komma fram. Leveranser utomlands kan ta allt från 3-10 dagar. Leveransinformation kommer att ges i din bekräftelse via e-post.

Vi använder oss av PostNord inom Sverige och PostNord/DHL som fraktleverantörer utanför Sverige.

Du kommer att bli ombedd att välja en leveransmetod vid kassan.

Produkter

Vi strävar alltid efter att se till att våra kunder gillar våra produkter, men om du behöver returnera en beställning hjälper vi gärna till. Maila oss direkt så tar vi dig genom processen.

Ja.

Vi jobbar nära våra tillverkare och kan göra ändringar på design och funktion. Kontakta oss om dina önskemål.

Utbildning

Ja man får gå teorin till liftutbildningen online, Arbetsmiljöverket ställer endast krav på att deltagarna på en liftutbildning har fått till sig rätt teoretiska kunskap, sen spelar det ingen roll om du har fått denna kunskap genom att lyssna på en föreläsare, läst en bok, eller genom en interaktiv online utbildning. Det är dock ett krav att utbildningen innehåller en praktisk del.De lagkrav som finns i AFS 2006:6 29§, säger att en lyftanordning eller ett lyftredskap får användas endast av den som är väl förtrogen med arbetet och har teoretiska och praktiska kunskaper för säker användning. För att kunna hjälpa våra kunder att få denna kunskap använder vi oss ett upplägg som bygger på blended learning, vilket innebär att vi kombinerar fördelarna med klassrum och online i vår liftutbildning. Konkret innebär detta att vi använder oss av interaktiva utbildningar för att underlätta lärandet för teorin och kompletterar detta med en praktiskt del där deltagarna får prova samt demonstrera sina kunskaper i daglig tillsyn och hur man framför en lift på ett säkert sätt.

Ja man får gå teorin till truckutbildning online, Arbetsmiljöverket ställer endast krav på att deltagarna på en truckutbildning har fått till sig rätt teoretiska kunskap, sen spelar det ingen roll om du har fått denna kunskap genom att lyssna på en föreläsare, läst en bok, eller genom en interaktiv online utbildning. Det är dock ett krav att utbildningen även innehåller en praktisk del.

Man får ett traditionellt plastkort, man får även ett digitalt utbildningsbevis som registreras på något som heter mina sidor i utbildningsportalen. Mina sidor har du tillgång till under resten av ditt liv.

Ingenting, det finns lagrat i mina sidor som är den sida i vår utbildningsportal där utbildningsbevisen för alla kurser du har gått hos oss lagras.

Ja. Praktik ingår i alla kurser där praktik är en obligatorisk del av utbildningen. Till exempel iLiftutbildningenoch itruckutbildningen.Vi håller praktik ofta och regelbundet över hela Sverige, vi kan lösa ditt utbildningsbehov med kort varsel.Många företag vill att vi genomför praktik fast det inte är obligatoriskt, och då gör vi en behovsanalys i vilken vi tar reda på så mycket vi kan om hur företaget arbetar, som till exempel i vilken bransch, vad för arbetsmoment samt vad målet med praktiken är. Efter det så lägger vi upp en plan för hur vi tillsammans ska genomföra en praktik på bästa sätt.

Ja. Vi följer Arbetsmiljöverkets krav enligt AFS:2006:6 29§ samt har utformat vår utbildning utifrån Svenska standarden. svensk standard SS-ISO 18878:2013 Mobila arbetsplattformar.

Vid köp av utbildning i vår webshop skickas det ut ett SMS till det angivna telefonnumret med en länk till https://fremst.jobsafe.se där du kan logga in med mobilt bankId eller dina kontouppgifter.

0415-36 94 54

Måndag-fredag 07.30-16.00

info@fremst.se

Skicka ett mail med din fråga